Odteraz bude DappRadar predávať DApps

Platforma pre analýzu trhu decentralizovaných aplikácií (DApp) a nefungujúcich tokenov (NFT) DappRadar oznámila blížiacu sa reštrukturalizáciu spoločnosti na decentralizovaný obchodný model a vydanie natívneho tokenu riadenia s názvom RADAR.

Stránku, na ktorej sa nachádza aj viac ako 8 300 DApps a 27 protokolov, využívajú viac ako 4 milióny ľudí na celom svete, z toho 600 000 jedinečných mesačných návštevníkov.

Vo štvrtok spoločnosť Somnium Space usporiadala metaverse event, na ktorom boli tieto novinky odhalené. Aby sa DappRadar stal jedným z najlepších obchodov s DApp na svete, spoločnosť rozširuje svoj ekosystém na celosvetové publikum.

Skirmantas Januskas, spoluzakladateľ a generálny riaditeľ spoločnosti DappRadar, hovoril o myšlienke platformy riadenej komunitou: “Decentralizácia je základom nášho úspechu a je len vhodné posunúť ju na ďalšiu úroveň – skutočnú decentralizáciu DappRadar. Spojiť komunitu, aby sme zostali na vrchole hry aj v nasledujúcich rokoch.”

Cypher Mind HQ

Podľa oficiálnej piatkovej správy sa nový token bude využívať v rozhodovacích procesoch a že používatelia budú “odmenení za svoje príspevky a zapojenie”, keď bude aktívum sprístupnené na používanie.

Neexistujú žiadne potvrdené dátumy uvedenia na trh ani obmedzenia oprávnenosti, ale na kryptoanalytickom webe CoinMarketCap bola vytvorená špeciálna stránka tickeru na kontrolu legitímnosti a toho, čo možno považovať len za prípravu na uvedenie na burzu.

“Skúmame obrovské množstvo projektov, potenciálny token je jedným z nich,” napísala firma 12. júla na Twitteri v reakcii na komentáre, v ktorých volala po vytvorení natívneho tokenu pre svoju schopnosť výmeny aktív.

Po zárodočnom kole vo výške 2,33 milióna dolárov v septembri získala spoločnosť DappRadar v máji kolo získavania finančných prostriedkov série A vo výške 5 miliónov dolárov od renomovaných investorov rizikového kapitálu vrátane Prosus Ventures a Blockchain.com.

Author: Michael Ellis

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja